Bli lika snygg som en musikartist

Du är inte ensam om du någon gång undrat över varför kändisar alltid kan se så snygga ut. Oavsett om de rastar hunden eller är ute och joggar. Hur gör dem – och hur kan vi härma?

Ja, alla vill vi se så bra ut som möjligt. För när vi känner oss fina så ökar självförtroendet och det får oss att ta tag i saker på ett mycket enklare sätt.  En annan hemlighet är att det inte är speciellt svårt att se bra ut oavsett om vi är på en stor fest eller om vi är ute och springer i skogen. Allt handlar om motivation och hur engagerade vi är i att vi måste se bra ut. Vi får inte glömma att när en stjärna springer så kan det alltid lura en kamera i buskarna och då vill man inte ha ett svettigt ansikte och skitiga kläder. Men, i denna text handlar det mer om att få upp peppen med att ta hand om sig själv och leva ett hälsosamt liv. För, du ska inte klä dig snyggt för andra utan du ska alltid göra det för dig själv.

Hur orkar de?

Hur orkar kändiseliten att alltid ha håret i en snygg frilla, perfekt make up och kläder som sitter åt på just de rätta ställena som bär upp en kropp som är att dö för? Jo, de orkar för att de nästan inte har något annat val. Så du ska vara glad över att du ändå har ett val. Och när det väl kommer till kritan så är det inte så svårt att ändra sin livsstil och börja ta hand om sig själv. Det stavas motivation, och har du en morot så kommer resan bli ännu enklare. Den största moroten är att bli av med mammakilona.

Snygga kläder är A och O

Det är inte svårare än att har du en snygg garderob så kommer du vilja anstränga dig lite mer för att leva upp till dina vackra kläder. Tyvärr är det så att om du inte är kändis och får en massa kläder av de stora modehusen frö att de vill att du ska visa upp dem, så måste du köpa dem själv. Men, genom att shoppa på nätet så kan du hitta mängder av häftiga kläder som liknar de på röda mattan och om du toppar med vackra smycken från www.chique.se så kan det vara så att du måste förbereda dig på att folk smygfotograferar dig.

Fem snabba tips

  • Tänk på att utgå från dig själv och plocka fram dina bästa egenskaper.
  • Ingenting är enkelt i början så var beredd på att du måste bita ihop gällade att ge dig ut i spåret och att avstå en chokladbit då och då – sedan kommer det bli din vardag och du vill ut och springa för du ser hur bra din kropp mår.
  • Handla kvalitet mer än att gå på kvantitet.
  • Tänk märkeskläder då du får en helt annan respekt när du bär dem.
  • Håll utkik efter modeller som designar egna kollektioner och härma deras klädstil.

Utgå från att du är en stjärna så kommer du att bli en!